Mladi pevač Momir Lukovac, učesnik takmičenja "Zvezde Granda", preminuo je u 24. godini. Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" oglasili su se i oprostili od mladog pevača.

"Sunce moje, šta uradi od sebe?! Ponosna sam što sam te poznavala, što si bio drug, kolega i prijatelj i brat, prerano si nas napustio. Ali u zaborav nikad poći nećeš! Duša ti carovala, dobri moj Moka, srce me boli!", objavila je na Instagramu pevačica Ceca Bulatović.

Slađa Zubčević, koja se takmiči u Zvezdama Granda, takođe se oprostila od pevača.

"Počivaj u miru, dragi kolega. Šok!", napisala je ona.

Takmičarka Zvezda Granda, Krstinja Todorović, bila je bliska sa tragično preminulim pevačem i zajedno su išlu u muzičku školu. Ona je istakla da ništa nije ukazivalo na tragediju.

"To se desilo sinoć kasno, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoubistvo, on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Čak je pripremao pesmu za sebe, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi", rekla je Krstinja za Telegraf.

Lukovac je bio učesnik aktuelne sezone "Zvezda Granda", a ovo je njegov poslednji nastup.

 Izvor: Lepa&Srećna