Indi Aradinović proživljava jedan od najtežih perioda u životu. Njoj je preminula sestra, a pevačica se od nje oprostila i na društvenim mrežama, zajedničkim fotografijama i emotivnim porukama.

"Mirno spavaj, osmehu moj lepi. Žao mi je što te nisam pozvala onda kad si me mislima dozivala pre neki dan",  napisala je Indi na fotografiji na kojoj je sa svojom sestrom i njenom ćerkicom.

preminula sestra indi aradinovic
Instagram/Indi Aradinovic 

Pevačice Indira Indi Aradinović i njena sestra Edita ostale su bez brata pre 15 godina. Semir je preminuo u svojoj 21. od posledica Daunovog sindroma. Tada je Edita imala samo 11 godina.

"Indi je bila nešto starija i bila je potpuno uključena u negu brata i njegovo čuvanje, bila je svesnija od Edite da će doći dan kada će morati da se pozdravi s njim. Za razliku od nje, mala Edita je bila tinejdžerka i Semirova smrt ju je pogodila kao grom iz vedra neba. Danima nije pričala, gledala je u jednu tačku i svi su mislili da će posledice ovog šoka dugo da je prate. Bili su u pravu, o ovom događaju više nikada ni reč nije rekla - rekla je za Blic pre nekoliko godina prijateljica bliska njihovoj porodici.

preminula sestra indi aradinovic
youtube/printscreen/mondo 

Ni njena sestra Indi nije lako podnela taj gubitak pogotovo što je ona uz majku brinula o bratu koji nije mogao ni da se kreće i nije umeo da jede.

"Moj brat je godinama živeo kao biljka, bio je stariji od mene. Nije umeo da jede, hoda, niti je bio svestan svog postojanja. Prepoznavao je samo nas koji smo živeli s njim. Mama i ja smo bile uključene najviše u negu oko njega, ali nikada nisamo znale kako će se ponašati taj dan. Umeo je da bude nasilan, ali i pozitivan, teško je bilo", prisećala se Indi tog perioda kada je celokupnu pažnju usmerila na Semirovu negu.

 Izvor: Lepa&Srećna