Da život započne u Americi, nekadašnji voditelj Vladimir Stanojević odlučio je neposredno pošto ga je 2015. godine tadašnja devojka Ana Marija Žujović prijavila za nasilje. Ubrzo je podignuta i optužnica protiv njega,a on je već dve godine u srećnom braku. Vlada prvi put govori o odluci da započne novi život, ali i o optužnici.

"Iskreno, ne vidim razlog zašto bih demantovao bilo šta što piše u pojedinim medijima. Prvo, to neće pomoći da se takve netačne informacije i dalje objavljuju. Drugo, dok nisam u Srbiji, ne mogu pravno da utičem na objave, tj. pravni postupak ne može da se dovrši ukoliko nisam lično prisutan. A treće, imam toliko obaveza oko porodice i posla da mi gubljenje vremena oko toga zaista nije potrebno. Kada budem rešio svoj status u Americi i kada budem bio u mogućnosti da putujem, to bi možda i imalo smisla, ali ovako baš i ne " rekao je Vladimir Stanojević i otkrio da je sa bivšom devojkom prekinuo svaki kontakt.

 "Prekinuli smo svaki kontakt još u Srbiji. Nema tu nesuglasica, tu je sve jasno, samo je razlika u čiju ćete priču poverovati. Iskreno, jedva čekam da sve to završim, jer se vuče već duže vreme", rekao je Vlada i istakao da se ne kaje ni zbog čega.

"Ne u mom, već u svačijem životu se stvari dešavaju sa razlogom. Život te uči, disciplinuje i gura napred, iako to u teškim trenucima ne deluje tako. Ja sam prilično prilagodljiv, vredan, radan i da me baciš na Mars, i tamo bih našao nešto u čemu bih bio uspešan i stvorio bih svoju sreću. I ne samo sebi, već i svima oko sebe. Čitavog života sam delio sve svoje sa ljudima oko sebe, jer jednostavno uživam u tome da vidim da su meni dragi ljudi srećni i zadovoljni i da je to tako mojom zaslugom ili nekom pomoći. A da li se kajem zbog nečega? Ne. Život svakog na kraju postavi na mesto gde zaslužuje da bude", zaključio je. Vlada.

Izvor: Lepa&Srećna/24sedam