Slavilo se u domu Berguzar Korel i Halita Ergenča kada je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana, dugo čekanu devojčicu Lejlu.

Jedna od najpopularnijih turskih glumica ime je odabrala još tokom prethodne trudnoće, kada je bila ubeđena da će roditi ćerku, međutim, tada je stigao drugi sin. Berguzar je san ostvarila 3. novembra ali niko nije znao šta je preživela tokom poslednjih sati trudnoće.

 "Priča o Lejlinom rođenju bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Pred kraj 40. nedelje trudnoće, moj doktor je rekao: ‘Postoji razlog zašto ova devojka nije došla, možda joj je pupčana vrpca kratka.‘ Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće kako bi otišla u bolnicu rekla sam: ‘Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10:00 ujutru‘, Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla", započela je svoju ispovest Berguzar.

 "Posle mučnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10:00 ujutru i baš kako je doktor rekao sa kratkom vrpcom koja me je sprečila da je čak i držim u krilu. Ispostavilo se da je razlog zašto nije mogla da dođe na svet, uprkos tome što je sve bilo spremno satima, bio je i razvoj zadnjeg potiljka pored kratke vrpce. Tako je naša lepa devojka došla da gleda u nebo. Zašto vam ovo govorim? Svako rođenje je drugačije, svaka beba je drugačija. U ovom procesu, nemojte imati nikakve fiksne ideje u svom umu", rekla je glumica i istakla koliko je važno da doktor bude iskusan.

Izvor: Lepa&Srećna