Milutin Mrkonjić je prebačen na odeljenje intenzivne nege u bolnici "Dragiša Mišović", budući da se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo.

Lekari čine sve da bi se izborili za njegov život, piše Kurir, ali čini se da operacija ugradnje pejsmejkera  nije bila dovoljna da se on oporavi. Kako je njegova partnerka Ana Bekuta rekla pre samo desetak dana medijima, prvobitno je njegovo stanje bilo stabilno. Inače je popularni Mrka bio operisan i u avgustu, kada je obavljena intervencija na srčanim zaliscima. 

Najveću strepnju izazivala je mogućnost zaraze koronom, pa je srpski političar bio zadržan u bolnici i početkom ove godine. Međutim, tada su testovi pokazali da je negativan na kovid 19.

"Nisam imao koronu, ali su me zadržali jer su mi pronašli ožiljke na plućima. Međutim, ja sam imao upalu bešike, a promene na plućima nisu posledica korone", izjavio je tada on.

"Moj život je potpuniji otkako sam upoznala Milutina. Nedostajao mi je taj oslonac. Ume da se postavi i da zacrta ciljeve, dobar je organizator. Njegovo zdravstveno stanje je bilo pod upitnikom, pronašli smo prave lekove za njega uz prave stručnjake, poznato je da on ima slabo srce. On me je osvojio pažnjom. Vrlo je pažljiv. Ne plašim se samoće", rekla je ranije Ana.

Izvor: Lepa&Srećna