Pevačica Ana Bekuta se u ulozi majke ostvarila sa 17 godina, a vrlo mlada je postala i baka - već u 39. godini. Iako sa ove vremenske distance to deluje kao prednost, smatra da devojke ne treba rano da stupaju u brak.

"Mislim da će moje iskustvo pomoći devojkama, ženama. U određenom trenutku, kad mi to želimo, ne dobijemo to. Prave stvari se dešavaju kad ih ne očekujemo, u mom slučaju ja sam se prepustila i rekla nek mi Bog pošalje ono što misli da mi treba jer sam izgubila svaku nadu. Pojavi se pravi čovek ona kad ste spremni za njega, kad zavolite sebe", objasnila je Bekuta za "Alo".

Pevačica već devet godina uživa u ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem. Iako se bezuslovno vole i podržavaju u svemu, ne planiraju da se venčaju jer smatraju da papir ništa ne bi promenio u njihovom odnosu.

 "Ja sam bila u 52. godini svog život, on u 70. godini, zaista sam se načekala. Prva polovina mog života prošla je u traženju. Da smo se ranije sreli, ne bismo se prepoznali. Mi u dvadesetim i tridesetim ne znamo šta je ljubav. Tek u četrdesetim, shvatamo.S mudrošću dolaze neke stvari. 10 godina, obećali smo, proslava. Ne planiram da se udam, ne bih zaista jer to ništa ne bi promenilo", bila je iskrena Ana.

 Izvor: Lepa&Srećna