Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić u ljubavi su već celu deceniju. Iako sada uživaju, kroz deset zajedničkih godina doživeli su brojne izazove. Iako su iza njih usponi i padovi, teški i lepi trenuci, pevačica o svom izabraniku uvek govori u superlativu i ističe da je on njena životna nagrada. 

"On je po prirodi jedan dobar i duhovit čovek, nije namćor, on je taj koji me bodri, daje vetar u leđa, oraspoloži, duhovit je, tako da sam vrlo zahvalna što je pored mene u svakom segmentu života. Retko imamo nesuglasice i vrlo malo! Kako godine prolaze skoro nikakve. U početku je bilo privikavanja, ali ni on nije poremetio moje navike, niti ja njegove. Važna stavka je prilagođavati se jedni drugima, ako se već volimo. Živimo lepo i harmonično", rekla je nedavno Ana, koja je sada oktrila da joj je ljubav s Milutinom predvidela astrološkinja kod koje redovne ide. Međutim, pevačica nije verovala da će se to ispuniti.

"Imam astrologa Oliveru, koja mi jednom godišnje radi natalnu kartu. Ona mi je predvidela i ljubav sa Milutinom, iako joj ja tada nisam verovala, rekla je Bekuta za "Informer" i dodala da joj je astrološkinja najvažniji savetnik i kada je posao u pitanju:

"Sa njom se konsultujem oko svih važnih poslova, kao i oko odabira datuma za neke bitne događaje. Olivera do sada nijednom nije pogrešila i otkad imam nju, ne brinem ni o čemu. Znam da će sve biti onako kako mi je videla u zvezdama. Veoma verujem u horoskop i ovih dana sam nervozna zbog retrogradnog Merkura, koji me baš pogađa", kaže Ana.

Izvor: Lepa&Srećna