Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić već deceniju su u ljubavi koju su obeležili usponi, padovi i borbe, ali pre svega, jake emocije koje ništa nije moglo da uzdrma.

Pevačica i političar retko pričaju o privatnom životu, a kada to čini, Bekuta jasno stavlja do znanja da je Milutin čovek kog je čekala čitavog života. Ona je otkrila da je zbog nje Mrka dao ostavku na mesto ministra za infrastrukturu i saobraćaj.

"Tada su svi ućutali", rekla je Ana i istakla da je Milutin time potvrdio da svoj privatni život neće da žrtvuje zarad bilo kog drugog interesa.

"Tačno. U tom poslu na mestu ministra je postavio temelje koridorima 11 i 10, a on je rešio da živi mirno, bez trzavica, da mi pruži mir, što sam mu i tražila na samom početku", rekla je pevačica i prisetila se njihovog prvog susreta koji se dogodio nakon koncerta Šabana Šaulića.

"Mislim da je bio 25. novembar 2011. Kasnila sam i došla s drugaricom. Otišli smo nakon koncerta na afterparti. Bila sam umorna i izula se, noge su mi bile otekle od stajanja. Prilaziš mi ti, a Milutin je tražio da nešto otpevam. Nikad do tada se nismo sreli, a on pita: „Je l' to Ana Bekuta?” Kad su mu rekli da jeste, pitao je da li bih otpevala nekoliko pesama. Tako bosa došla sam do njegovog stola, Sofra je svirao, zapevala sam", rekla je pevačica u emisiji "Pečat u vremenu"na Toxic folk kanalu i istakla da je odmah znala da je Milutin pravi čovek za nju.

"Posle drugog susreta. To je bilo 27. januara 2011, na jednoj privatnoj sedeljci, na kojoj je bio i pokojni Bata Živojinović, zapravo su se tada dogovarali da izdaju knjigu o Bati. Tu je bila neka violina, neki bendić, a nisu imali nikoga da zapeva. Moj drug koji je tamo sedeo me je pozvao. Kaže: „Ajde, dođite malo kod nas, mogla bi Ana da zapeva koju”. Kad tamo sedi gosn Mrkonjić, koga vidim drugi put u životu. Nas dve smo ušle u tu salu i vidimo nema dotičnog koji nas je pozvao, a ja s njegovom ženom, i zamalo da se vratimo, jer ne vidimo njenog muža. Tu skoči Milutin i kaže: „Ej, evo, došla je, evo je Ana, poslužite piće i sve što treba”. Tada sam postala svesna", bila je iskrena Ana.

 Izvor: Lepa&Srećna