Vrlo se retko dešava da se javne ličnosti pojave na istom događaju identično obučene, a još ređe da tako osvanu na Instagramu u istom danu.

Upravo to se dogodilo Sari Jo i Uraganki Ivani Nikolić koje su obukle iste crne haljine i danas se slikale za svoj profil. Biće da su njihove stilistkinje razmišljale na isti način.

Mora se priznati da je toaleta zaista privlačna: moderan dubok dekolte ističe grudi, a mini dužina naglašava vitke noge. Najatraktivniji je niz zlatnih dugmadi na struku koji pridržava sitne drapere, a i jedna i druga pevačica poziraju baš kao da su profesionalne manekenke.

Crna haljina je u posebnom modnom fokusu ove sezone, nema crvenog tepiha na kojem se u nekoj njenoj verziji nisu pojavile najveće zvezde. Uglavnom je naglašena senzualnost ove zavodljive toalete, ima dosta nabora koji figuru čine oblom i poželjnom, otvorenih izreza, kao i tila, čipke i lančića.

Upravo za zlatne aksesore su se odlučile i Sara Jo i popularna Uraganka, šta vi kažete, kome ova mala crna haljina bolje stoji?

Instagram / sarajoofficial Uraganka i lepa Sara danas su osvanule na Instagramu u istim crnim haljinama.

Izvor: Lepa&Srećna