Krajem aprila 2019. godine objavljena je vest da se pevačica Adel i njen suprug Simon Konecki razvode. Nakon što je okončala brak, britanska muzička zvezda je smršala čak 50 kilograma, a iako izgleda kao žena koja zrači srećom, razdire je da je odlukom da se razvede uništila život sinu Anđelu, koji ima devet godina. Kako bi naslednik razumeo zašto je ostavila njegovog oca, u novim pesmama opisala je sve sumnje koje je imala u braku.

"Mislim da je ovaj album o samodestrukciji, iskrenosti prema sebi i iskupljenju. Ali, spremna sam da čujem rekacije ljudi na moju priču. Želim da objasnim svom sinu ovim albumom, kada bude imao dvadeset-trideset godina, zašto sam samovoljno odlučila da uništim ceo njegov život zbog svoje sreće. Ponekad je jako nesrećan jer smo njegov otac i ja rastavljeni. I to je živa rana za mene i ne znam da li će ikada moći da se oporavi od toga", rekla je Adel za britansko izdanje "Vog"  a sada je u razgovoru kod Opre Vinfri priznala koji je to trenutak bio ključan kada je shvatila da mora da se razvede.

Na to razmišljanje je podstaklo pitanje na koje je naletela u jednom magazinu: ‘Šta je to nešto što niko ne zna o tebi?'

'Shvatila sam da stvarno nisam srećna. Ne živim život, samo se trudim  da živim", rekla je Adel koja je na brak dug osam godina stavila tačku 2018.

 "Osećala sam se kao da nisam ispoštovala brak jer sam se tako brzo razvela. Sramota me je jer se to dogodilo tako brzo. Osećala sam da sam razočarala mog sina, da sam razočarala samu sebe", rekla je pevačica i priznala da bivšeg supruga i dalje voli, kao i da joj je on spasao život nakon što je postala velika muzička zvezda.

"Bila sam mlada i mislim da sam vrlo lako mogla da krenem krivim putem, jer sam bila opterećena slavom. Srećom, on je bio najstabilnija osoba u mom životu. I sad mu verujem toliko da bih mu poverila život", rekla je Adel čuvenoj voditeljki.

Kako je Adel izgledala pre nego što je drastično smršala pogledajte u fotogaleriji:

Profimedia Adel sa bivšim suprugom

Izvor: Lepa&Srećna