Adel je ponovo na naslovnim stranama, ovog puta čak je postigla i svojevrstan rekord - prvi put je neka slavna žena u istom mesecu na naslovnoj strani američkog i britanskog izdanja modnog magazina Vog.

Mora se priznati, na obe naslovnice pevačica izgleda fascinantno, ali više od svega pažnju privlači njen ekskluzivni intervju u kojem je govorila o mnogim iskušenjima u poslednjih nekoliko godina. Razvod je pre tri godine bio veliki potres za nju, ali kaže da ni ona ni njen bivši suprug Sajmon Konecki nisu bili krivi za bilo šta. "Niti smo povredili jendno drugo, niti smo uradili nešto pogrešno. Jednostavno, ja nisam bila srećna. A želela sam da me moj sin vidi kad istinski volim i voljena sam. To mi je zaista važno, ja sam na putu traženja svoje istinske sreće", rekla je Adel.

Dok su se sve žene sveta pitale šta Adel jede kad se njeni kilogrami neprekidno tope, ispostavlja se da je osnov njenog mršavljenja tome, pre svega, njeno vežbanje. A uzrok vežbanja je zaista iznenađujući - u pitanju je anksioznost.

"Otkrila sam ne osećam anksioznost kad vežbam", kaže pevačica. "Što sam više vežbala, to sam se osećala jačom, pa sam počela da treniram i po dva puta dnevno. Postala sam zavisnik od vežbanja, prijalo mi je što ne provodim više toliko vremena uz mobilni telefon. Sad treniram triput dnevno - ujutru radim sa tegovima, popodne idem u šetnju ili treniram boks, a uveče imam kardio trening, uvek sa trenerima", priča Adel.

Prema njenim rečima, najteže su joj padali komentari žena za koje kaže da su čak bili "brutalni". 

adel 0517496896
Profimedia 

"Tokom cele moje karijere ljudi se bave mojim telom pa donekle razumem zašto je ovo svima šokantno. Neke žene su posebno povređene. Ja sam vizuelno predstavljala mnoge od njih, ali sam i sada ona ista osoba pa me bole njihovi komentari. Bila sam strašno razočarana time", kaže mama trogodišnjeg sinčića Anđela.

Od maja 2020. godine, kada je prvi put pokazala svoju novu figuru, dobija kritike zbog novog izgleda. Međutim, kaže da sada i fizički i mentalno mnogo jača, a u ljubavi je ponovo srećna sa novim dečkom, Ričom Polom. Kako je izgledala u raznim fazama svoje karijere, pogledajte i sami u galeriji slika!

Profimedia Pre i posle dijete!

Izvor: Lepa&Srećna