Nataša Ninković je okružena muškom energijom, jer je u porodici jedina pripadnica "slabijeg" pola. Majka je dva sina, a kaže da bi volela da ima i treće dete.

Glumica, međutim, ističe da joj ljubavi u braku sa Nenadom Šarencem i njihovim blizancima Lukom i Matijom ne manjka i da bi ipak volela da i treće dete bude sin. Kako je ispričala u emisiji Sceniranje televizije Kurir, samo je njena mama tužna što Nataša nema ćerku.

"Ona kaže da ja ne znam šta znači imati ćerku. Rekla sam joj jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to. A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne…

Samo muzika i da niko ne plače. A moja mama mi kaže: “Kad nemaš ćerku, ne boj se, nećeš imati ni ko da plače.” Toliko smo se smejale tome.

Biću i dobra svekrva, kad ja vidim da su moja deca srećna, i ako je to njihov izbor, ja ću to da poštujem. Moja ljubav je sloboda, nije posesivnost", ispričala je Nataša.

Izvor: Lepa&Srećna