Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPOVEST GLUMICE KOJA KIDA SRCE: Imala je 14 dece, sada je MORALA da otkrije kako je troje umrlo - "bol ne prestaje"

Troje dece slavne glumice je prerano umrlo. Sada je otkrila kako i obratila se svima koji su iznosili teorije zavere.

  Izvor: YouTube/HBO

Glumica Mia Ferou bila je primorana da se obrati javnosti i obelodani istinu o smrti troje svoje dece.

Glumica, koja danas ima 76 godina, nedavno je svoj odnos sa Vudijem Alenom opisala u filmu "Allen V. Farrow", koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Troje od 14 dece, koliko je par imao, nije pomenuto u filmu što je izazvalo burne reakcije i teorije zavere na Internetu. Mia se potom obratila na Twitteru i do tančina objasnila kako su joj preminule dve kćerke i jedan sin.

Možda će vas zanimati

"Majka sam 14 dece, i porodica mi je sve na svetu. Ja jesam odabrala karijeru koja me stavlja pod lupu javnosti, ali većina moje dece odabrala je da živi veoma povučeno. Poštujem svaku njihovu želju i zbog toga sam veoma selektivna kada objavljujem sadržaje na društvenim mrežama", napisala je ona.

"Malo koja porodica je savršena, i svaki roditelj koji je doživeo gubitak deteta zna da je bol nemilosrdan i neprekidan. Ali, zlonamerne glasine zasnovane na neistinama počele su da kruže o smrti troje moje dece. Da bih ispoštovala sećanje na njih, njihovu decu i svaku porodicu koja se suočila sa gubitkom deteta, objavljujem ovo", napisala je ona.

"Moja voljena kćerka Tam umrla je sa 17 godina od slučajno uzete prevelike doze lekova koje je uzimala zbog razornih migrena, a imala je i srčano oboljenje. Moja kćerka Lark bila je izvanredna žena, predivna kćerka, sestra, partnerka i majka. Umrla je sa 35 godina od komplikacija izazvanih HIV-om i sidom, a virus je zadobila u prethodnoj vezi. Uprkos bolesti živela je ispunjenim životom sa decom i partnerom. Podlegla je bolesti i iznenada preminula na Božić, u bolnici, u rukama svog partnera", napisala je ona.

"Moj hrabri sin Tedijus imao je 29 godina i bio u srećnoj vezi. Svi smo očekivali venčanje, ali kada se ta veza iznenada okončala, oduzeo je sebi život. Ovo su nezamislive tragedije. Svaka špekulacija o njihovoj smrti velika je uvreda za njihove živote, kao i živote njihove dece i voljenih", napisala je ona.

U filmu, HBO je istražio sve navode vezane za navodno zlostavljanje koje se odvijalo u kući glumice i Vudija Alena. Interesovanje je poraslo i za raniji blog jednog od usvojene dece para, Mozesa, koji je naveo da se Tam ubila i da je Mia zlotavljala Tedijusa.

Pročitajte i ovo

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije