Nataša Ninković iz braka sa biznismenom Nenadom Šarenacem ima dva sina, Luku i Mateju. Iako privatni život ne voli da deli sa javnošću, ovoga puta nije odolela a da ne objavi fotografiju sa sinom. Iako Luka nije nasledio od majke ljubav prema glumi, očigledno je da je od nje nasledio lepotu i osmeh. 

 "Majčin osmeh", "Isti ste", "Lep na majku ", samo su neki od komentara na Natašinu fotografiju sa sinom.

Glumica je jako vezana za sinove, pa nije skrivala koliko joj je teško pala njihova odluka da se obrazuju u inostranstvu.

"Pripremala sam se dve godine za to kod psihologa, sada mi je lakše jer Matija pravi godinu dana pauze od života u Americi, pa je ponovo s nama kod kuće. Kada je prvi put otišao, nisam mnogo ulazila u njegovu sobu jer mi je bilo teško",  istakla je glumica svojevremeno za "Blic" i priznala da mnoge nedoumice rešava uz pomoć psihologa:

"Volim da idem kod psihologa, inače sam od onih majki da čim osetim da nešto možda nije dobro odmah dižem alarm. Da li da idemo zajedno ili pojedinačno, sve odmah stavljam na kant i odmah to raščistim. Nisam ni ja uvek spremna za raščišćavanje, pa sačekam malo, pitam ih jeste li za to ili ne, pa ako nisu, onda odem u njihovo ime i pitam koji bi potez trebalo da napravim. Možda to i nije uvek najbolje rešenje, ali ja to tako volim i smatram da je najbolje da pitam", bila je iskrena Nataša.

Izvor: Lepa&Srećna