Ceca Ražnatović je provela nekoliko dana u Beču sa dečkom Bogdanom Srejovićem i ćerkom Anastasijom, a i mama i ćerka su iskoristile ovo putovanje i za šoping.

Sigurno je bio vrlo uspešan, jer je Bogdan imao pune ruke posla na aerodromu, sa četiri kofera naslaganih na kolicima, gde su ih paparaci ulovili. Ceca se široko osmehivala, a iste večeri se na Instagramu pohvalila novim sandalama.

ceca ražnatović i bogdan srejović
ATA / Antonio Ahel 

Reč je o popularnom modelu koji je prva kod nas ponela upravo bivša devojka Cecinog sina Veljka. Naime Maša Terzić je ovaj slavni model modne kuće "Botega Veneta" nosila na svadbi brata Kostadina. Sandale koštaju više od 1500 evra, a nose ih već dugo sve najpoznatije influenserke sveta, pa čak i Rijana.

Ceca Raznatović sandale Botega Veneta
Instagram / cecaraznatovic 

Prednji deo je naglašenog četvrtastog oblika, a mreža je na nekim modelima ukrašena kristalima i spreda i pozadi. Sandale imaju tračice koje se vezuju oko nogu, a Ceca je odabrala zlatnu boju.

Uvek spremna da se našali na svoj račun, uz snimak skupocenih sandala na Instagramu, pevačica je pustila i jedan narodnjak, a svi jedva čekaju da vide uz kakve modne kombinacije će ih nositi. Brojne je već pokazala i dobila mnogo komplimenata za svoj novi stil.

ATA / Antonio Ahel Novi modni stil pevačice.

Izvor: Lepa&Srećna