Ana Bekuta će uskoro proslaviti deset godina ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem, pa se svi pitaju da li će ona biti krunisana brakom. Pevačica kaže da se njih dvoje savršeno slažu, ali da brak ne planiraju.

"Ne planiram da se udam, nisam luda", kaže Bekuta uz smeh, piše Hello. "Hoću da budem slobodna, a poverenje između nas postoji od samog starta. Brak ionako ništa ne bi promenio", objasnila je pevačica.

Prema njenim rečima, najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. "Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba", kaže Ana. "Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome." Da podsetimo, Mrkonjić je oženjen, a Bekuta iza sebe ima jedan brak.

"Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto", objasnila je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna