Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AKO JE TAKO, NE ŽELIM TE VIŠE: Verica Rakočević ima poruku za supruga Veljka

Modna kreatorka je često isticala koliko je srećna uz svog, 35 godina mlađeg, partnera.

  Izvor: Foto: Printscreen/ YouTube Kurir

Iako se mnogi odriču svoje sreće zbog straha od onoga šta će okolina reći, Verica Rakočević je izbrala da ide drugim putem. Kada je objavila da je u vezi sa 35 godina mlađim Veljkom Rakočevićem, nailazila je na brojne osude i prekorevanja. Oni se, uprkos svemu, godinama vole i ne dozvoljavaju da njihovu sreći išta ukalja.  Međutim, modna kreatorka je potpuno zbunila svoje pratioce na društvenim mrežama porukom koja se može različito protumačiti.

Možda će vas zanimati

 "Frida Khalo je jednom prilikom rekla svom mužu: "Ne tražim od tebe da me poljubiš, niti da mi se izvinjavaš kad pomislim da si pogrešio. Neću te ni zamoliti da me zagrliš kad mi je najpotrebnije. Ne tražim da mi kažeš koliko sam lepa, makar to bila laž, niti mi napišeš nešto lepo. Neću te ni zamoliti da me pozoveš da mi kažeš kako ti je prošao dan, niti da mi kažeš da ti nedostajem. Neću tražiti od tebe da mi se zahvališ za sve što činim za tebe niti da se brineš o meni kada mi duša tone i naravno neću te tražiti da me podržiš u mojim odlukama. Neću te tražiti ni da me slušaš kad imam hiljadu priča da ti ispričam. Neću te tražiti da učiniš ništa čak ni da budeš uz mene zuvek. Jer ako te moram pitati, ne želim te više", napisala je dizajnerka na "Fejbusku".

 verica rakocevic muz Izvor: Facebook/Verica Rakocevic

Iza Verice i Veljka je već osam godina bračnog staža, a ona  je nedavno prvi put otkrila šta bi, da može, uradila drugačije.

"U surovim vremenima u kojima caruju nezadovoljstvo i nebavljenje sopstvenim životima lako postajete zalogaj za lečenje nečijih promašaja i nesreća. Moja greška je bila svaki javni nastup s tom temom i svaki intervju koji je imao za cilj da se to predstavi. Velika greška koju sam, nažalost, naivno napravila", rekla je Verica za "Story" i istakla da su greške ipak sastavni deo života.

Možda će vas zanimati

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije