Zoran Kalezić preživljava jedan od najtežih životnih perioda. Suočio se s dijagnozom kancera pluća, a operacija ga očekuje u utorak.

"U ponedeljak idem u bolnicu, imam kancer pluća. Imam prijatelje širom sveta, mogao sam da se operišem bilo gde. Ali ipak zašto bih se ja, pored naših ljudi i dece koji imaju sličnih problema i koji se leče ovde, operisao bilo gde, zašto bih išao u Cirih, ili negde drugo",  rekao je Zoran Kalezić  koji se leči u Crnoj Gori.

 "Ja sam svestan svega i operacije koja me sleduje u utorak, ovim putem želim da dam poštovanje lekarima, jer im verujem da će uraditi sve što je potrebno. Nisam posegao za lečenjem negde drugde, jer znam da će dati sve od sebe da mi pomognu. Boli me, jer je našim ljudima tuđe sve lepše i bolje. Moja želja je bila da iskažem poštovanje prema lekarima s kojim sam u kontaktu i zahvalan sam im na požrtvovanju. Zadivnjen sam i verujem više svojim ljudima i spreman sam da im život ponudim", kaže pevač za  "Dan" koji ističe da ga najviše plaši mogućnost da izgubi glas.

"Vidim da imaju želju da mi pomognu, ali sam im rekao jedno - nemojte me buditi, ako nakon operacije ne budem mogao da pevam. Moj život je pesma, ako mi uzmu pesmu onda bolje da me nema", rekao je pevač.

Izvor: Lepa&Srećna