Merima Njegomir se bori protiv teške bolesti i potvrdila je da se zdravstveno oseća veoma loše. Pevačica do sada nije potvrdla javno svoju dijagnozu, ali se pretpostavlja da je reč o karcinomu.

U razgovoru za medije čulo se kako teško priča i, u par navrata, bori čak i za dah, ali ne menja svoj pozitivan stav.

"Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću... Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno", rekla je pevačica za Pink.rs.

"Uz veliku pomoć i podršku moje dece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem... Obolela sam kao i milioni ljudi što obolevaju u svetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost.

Ja koja sam uvek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro dece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobediti sve ovo. Samo mi ostaje borba", rekla je Marina.

Optimizam i vera u izlečenje, kao i povezanost sa porodicom, prijateljima i društvenom zajednicom pokazali su se, u istraživanjima, kao značajni elementi boljeg kvaliteta života ali i produženja životnog veka onkoloških pacijenata.

Izvor: Lepa&Srećna