Prethodne mesece pamtićemo po odlascima velikih ljudi. Napustili su nas brojni glumci i pevači, za kojima najviše pate nabliži članovi porodica kojima gubitke niko i ništa ne može da nadoknadi.

Jelena Arsić je bez supruga Tihomira Arsića ostala krajem 2020. godine. Uprkos svim naporima koje su ulagali u njegovo ozdravljenje, preminuo je nakon dvogodišnje borbe s rakom pankerasa.

"Promenio je način ishrane, njegov brat se starao da uvek ima organsko voće i povrće: brokoli, špargle... Jeo je dosta ananasa, uveren da tako čisti organizam, a na kraju se ispostavilo da je dobio šećer. Da sam znala da će tako brzo otići, pripremala bih mu i sarme koje je voleo, dozvolila da ponekad popije čašu 'rozea'... Ali, eto, nada poslednja umire", ispričala je Jelena nakon smrti supruga za Hello!.

Jelena je sada objavila nikad viđenu fotografiju na kojoj je njen suprug u društvu Marinka Rokvića i Milana Gutovića koji im je bio kum na venčanju uz komentar "Tri musketara".

Jelena Arsić objavila fotografiju supruga
Instagram/Jelena Arsic_cosa 

Dva glumca i pevača odnela je teška bolest, a njihova zajednička fotografija, na kojoj su najsmejeni i srećni, posebno je dirljiva danas, kad ih više nema.

Izvor: Lepa&Srećna