U domu Zorice Brunclik danas je posebno veselo. Pevačicina ćerka Miljana svom izabraniku zaklela se na večnu ljubav, a tim povodom je upriličeno slavlje.

Sudeći po fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama, najveselija je bila upravo mama Zorica. Miljana i njen izabranik venčali su se još pre dve godine, a sada je održano crkveno venčanje.

Zorica je u braku s Ljubom Kešeljem dobila Miljanu, koja se, kao i ostalo troje pevačicinih naslednika, gotovo nikada ne pojavljuje u medijima.

cerka zorice brunclik.png
Instagram/Zlata Vujanovic 

Zorica se nakon dva razvoda skrasila pokraj Miroljuba Aranđelovića Kemiša sa kojim je tri decenije u braku. Pevačica je nedavno ispričala kako je započela njihova velika ljubav.

"Kad sam ga srela nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. Bili smo zajedno na koncertu a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola a oko njega deset lepotica i ja ih pitam šta radite vi sa mojim mužem ", objasnila je Zorica kako ga je osvojila",  prisetila se pevačica u emisiji "Iz profila".

Izvor: Lepa&Srećna