Marija Petronijević je ponovo iznenadila javnost, jer ni pet dana po rođenju, sinčić nema ime.

"Još malo idemo kući, da se beba upozna sa tatom i drugom familijom i kumom koji će dati ime, kako već to kod našeg naroda biva", objasnila je glumica na Instagramu, objavivši novu sliku sa detetom.  Ona je krila trudnoću sve do poslednjeg meseca, kad je objavila i da je zaražena korona virusom

Na sreću, budući da je vakcinisana mesec dana pre toga, u osmom mesecu trudnoće, prebolela je kovid sa vrlo lakim simptomima. Na porođaju je sve proteklo bez problema, a i mama i beba su dobili desetku. Marija već duže vreme intrigira javnost, budući da je napustila Beograd i odselila se u selo Visibaba, kraj Požege gde završila osnovnu i srednju školu.

Marija je postala glumica i započela zapaženu karijeru, ali sada u Beograd dolazi samo kad snima. Bavi se i poljoprivredom i svojim objavama na Instagramu obaveštava sve, kako o poslovima tako i o hobijima na selu. Identitet oca svog deteta još krije, ali je napomenula da je to muškarac koji je imao, pre svega, dovoljno sluha da čuje šta je ono što govori. "A onda je imao i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako", rekla je Marija.

Ona uživa u svim poslovima,  pa je pokazala i kako vozi traktor. "Nema tog poštenog posla, kog bi čovek mogao da se stidi i srami. U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, oni su ti koji uvek mogu ići podignute glave, jer su svoj narod i svoju zemlju branili i odbranili, hranili i nahranili, čuvali i sačuvali… Nije im lako. Ja to znam", napisala je svojevremeno.

Izvor: Lepa&Srećna