Često se dešava da promena životnih okolnosti na polju posla, a posebno ako uz nju ide i popularnost, donese i emotivne promene. Nije retkost da se brak ili emotivna veza, iako se činila stabilnom, završi jer je neko od partnera postao uspešan.

Međutim, Milan Topalović Topalko znao je da je Vesna njegova ljubav i onda kada se, gotovo preko noći, proslavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Suprugu, s kojom ima ćerku Helenu, upoznao je kada je bio veoma mlad, a ljubav na prvi pogled nije bila obostrana.

"Ja sam je upoznao kada sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, zvao me je da idemo u Nikšić da pevam s njima. U to vreme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pevača su pretukli, a ja sam pristao da idem ako mi plate. Kada sam je upoznao delovala je prilično zatvoreno za ljude koje prvi put vidi. Naročito prema meni. Sedeli smo zajedno, niti je htela da priča sa mnom, niti da me pogleda, ništa", rekao je Topalko koji je nailazio na brojne prepreke - momci iz benda bili su ljubomorni na njihovu ljubav, čak su i nagovorili Vesnu da raskine sa njim zbog čega nisu bili zajedno šest meseci.

"Ona nije želela da bend zna, a oni su bili uporni da je svako veče ispraćaju do njene sobe i onda muke. Viđali smo se preko dana neko vreme, a kada smo počeli da se zabavljamo kolegama iz benda nije bilo pravo", ispričao je Topalko koji je našao način da ponovo osvoji Vesnu.

"Videla si da nisam lud, da sam normalan, pevam, ti pevaš, ajmo da radimo zajedno, pusti šta ljudi pričao", rekao joj je Topalko u emisiji "Od A do Da", a potom se prisetio i trenutka kada je saznao da će postati otac.

"Na jednom nastupu je primetio da je Vesna slaba i da jedva peva. Rekao joj je da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona mu odgovorila: "Pa, možda sam trudna!"

"Jesi li trudna ili si možda trudna", upitao je on, a ona odgovorila "Jesam".

ATA / Antonio Ahel Milan Topalović sa suprugom Vesnom u braku je dve decenije

Izvor: Lepa&Srećna