Iako je njen emotivni život oduvek intrigirao javnost, Ceca Ražnatović nakon smrti supruga Željka retko je pokazivala partnere javnosti. Sada je u srećnoj vezi s Bogdanom Srejovićem, a pre njega je bila s manekenom Vladimirom Cvetkovićem, s kojim se nakon šest meseci veze rastala.

"Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo", rekla je Ceca posle raskida, a Vlada je, tada priznao da mu je najviše zasmetalo ono što se dogodilo posle veze.

"Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće. Nije avanturista po prirodi kao ja. Ono što se desilo posle veze zasmetalo mi je najviše. Imao sam određenih neprijatnosti od strane raznih novinara koji su pisali neistine, a moje komentare nisu želeli da objave", rekao je Cvetković za domaće medije koji se nakon raskida nije medijski eksponirao.

Izvor:Lepa&Srećna