Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA ME VRHUNSKI AUTORITET ISTINE I SPOZNAJE PITA DA LI SAM SREĆAN, REKAO BIH DA JESAM:Nenad Jezdić iskreno o životu

Glumac Nenad Jezdić život je uredio po svojoj meri. Već godinama živi u selu Zabrdica, na imanju izolovanom od gradske vreve.

  Izvor: Youtube/Printscreen/MONDO PORTAL

Glumac Nenad Jezdić uspeo je da izbalansira stvari u svom životu. Beogradsku vrevu zamenio je mirom u selu Zabrdica, gde je sa svojom porodicom - suprugom i četvoro dece - izgradio oazu mira.

Nije se odrekao posla koji istinski voli i koji ga zaista ispunjava. Iako za glumački posao važi da je jedan od najstresnijih, Nenad Jezdić tvrdi da je ključ u tome da je čovek u  miru sa sobom i svojim najmilijima.

Možda će vas zanimati

"Mi živimo takvim životom jer nismo svesni potencijalnih posledica. Ali, ako je čovek u miru sa sobom i svojim najmilijima i najneposrednijim okruženjem, onda njemu posao i obaveze ne mogu ništa. Pogotovo ako čovek radi posao koji voli. A ja radim posao koji volim. Izuzetno ga volim. Baš se osećam ispunjenim radosnim i srećnim. Nedavno sam sa jednim drugarom pričao. Kada bi neki sada vrhunski autoritet istine i spoznaja postavio ispred sebe i kada bi me pitao da li sam srećan, ja bih mu odgovorio da., rekao je Jezdić, pa naveo šta su elementi njegove sreće.

"Da se biva kadar stići, uteći i na strašno mesto postojati. U jednom trenutku sam putovao sa jednog snimanja na drugo, pa sam morao da prespavam u Banajluci, pa odatle da odem u Sloveniju, pa da se ponovo vratim u Banjaluku, pa za Beograd, I kada sam na toj poslednjoj etapi ušao u hotel, čitao sam Tesline misli, koje su bile ispisane što u sobama, što u hodnicima. Jedna od njih je glasila: ‘Čovek je stvoren da radi, da trpi i da se muči. Ko tako ne čini mora propasti‘. Ajde svi da radimo i da malo trpimo i da se mučimo u skladu sa svojom spremnošću. Da se prihvatimo muke prema sebi i po sebi", rekao je Jezdić.

Izvor: Lepa&Srećna/Blic

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije