Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽIVIM U ZLATNOM KAVEZU, SA JOŠ 147 ŽENA, KAŽE JELENA BIN DRAI: Zašto je najbogatija Srpkinja nestala sa Instagrama

Kako živi Jelena bin Drai sa šeikom? I zašto je nestala sa Instagrama? Evo odgovora...

 jelena bin drai.jpg Izvor: Instagram / jelenabindrai

Život Jelene bin Drai privlači pažnju mnogih, jer je nekadašnja mis Jugoslavije udata za prebogatog šeika i živi u Dubaiju, okružena luksuzom.

Možda će vas zanimati

Međutim, takav život izaziva i brojne neprijatne komentare, pa su tako Jeleni pisali i da "živi u zlatnom kavezu", da je "jadnica u haremu" i tome slično. Sama Jelena sa ironijom i smehom odgovara na ovakva pisanija:

"Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla", rekla je za Telegraf.  "Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan."

Možda će vas zanimati

Lepa Jelena, pored brige o četvoro dece, vodi i brojne važne poslove i projekte. Među njima su i "Bin Drai Capital" usmeren na zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor i dečiji vrtić.

Prema društvenim mrežama ona ima vrlo specifičan odnos, pa je tako 13. decembra 2020. godine najavila "odsustvo" sa Instagrama koje će trajati punih godinu dana. Kako je rekla,  2021. godina će za nju biti reset i preko potreban odmor od socijalnih platformi.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije