Milica Kon, voditeljka i supruga Marka Kona, saznala je da ima rak na redovnom pregledu. Sa željom da bude primer svim ženama, koje bi trebalo da brinu o zdravlju, ona o svojoj borbi i strahovima kroz koje je prošla govori potpuno otvoreno. Milici su glavni motiv da istraje bila njena deca, a suprug neizmerna podrška.

 "Motivacija su mi bila moja deca, ali ja sam bila potpuno ‘luda‘, ali sva sreća moja svekrva ja uzela decu. Bila sam suprugom Markom kod kuće, on mi je bio neviđena podrška. Kada sam legla na onaj sto i kada su mi stavljali anesteziju ja sam samo na njih mislila. Moja sestra, koja je imala operaciju, ali drugačiju od ove, rekla mi je: ‘S kakvim mislima ulaziš u anesteziju, tako ćeš se i probuditi‘", rekla je Milica na "K1" televiziji koju je ovo životno iskustvo potpuno promenilo.

 "Najvažniji su podrška i pozitivne misli. Svakoga dana radim sat vremena ono što ja hoću. Sipam sebi piće, ja više neću ništa zdravo. Hoću da uživam u životu: pićence, serija, čips,mek - da se smejemo i cerekamo.  Decu neka čuvaju muževi, dokle će žene da budu sluge, bebisiterke i kuvarice. Ja sam sada super, puna sam energije. Užasno zvuči ali možda je trebalo ovako nešto da se desi da me mlatne, da se posvetim sebi"

Izvor:Lepa&Srećna