Milica Kon, voditeljka i supruga Marka Kona, na redovnom pregledu saznala je da ima rak dojke. Ona je odmah operisana, a o svom iskustvu rešila je da govori otvoreno, sa željom da motiviše žene da vode račune o zdravlju.

"Zaista sam super, odlično se osećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima. Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam kada sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju i sada je to iza mene", rekla je Milica i naglasila koliko je važan redovan pregled.

 "Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije produžava vam život i spasava ga", kazala je voditeljka za Alo! i istakla da je sigurna da će sve biti u najboljem redu.

Milica Kon napustila bolnicu
Instagram / milicakon 

"Ne plašim se rezultata jer sam ubeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vreme u postelji",  zaključila je Milica Kon vedrim tonom.

Milica je sada je na svom Instagramu objavila srećne vesti koje su obradovale sve.

"Ljudi! Stigli su mi rezultati i sve je super",  rekla je Milica. 

 Izvor: Lepa&Srećna