Milica Kon iznenadila je juče sve svojom objavom na Instagramu nakon hiruške intervencije. Ona je iz bolnice poručila da se dobro oseća.

Iz čitavog konteksta, moglo se zaključiti da joj je operisan rak dojke, o čemu popularna voditeljka nije ranije govorila. Juče je podelila i teške ali i srećne vesti, a danas je poznato nešto više o njenom stanju.

"Zaista sam super, odlično se osećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima. "Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam", rekla je Milica za "Alo".

Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene", kaže lepa voditeljka.

Svima je poručila da redovan pregled spasava život i da svi treba da vode računa o sebi i brinu o svom zdravlju.

Milica se još uvek nalazi u bolnici i na oporavku, čeka rezultate, ali je sigurna da će sve biti u najboljem redu. "Ne plašim se rezultata jer sam ubeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vreme u postelji", kaže voditeljka. "Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga."

Izvor: Lepa&Srećna