Marija Petronijević je u 9. mesecu trudnoće, a radost i sreću tim povodom, zamenila je briga jer se zarazila koronom. Njeni simptomi bili su vrlo blagi, a ona smatra da je za to zaslužna vakcinacija.

"Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom, vakcinisala sam se i revakcinisala u 8. mesecu trudnoće, i najverovatnije zahvljajući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije", napisala je Marija nedavno na društvenim mrežama, a sada je objavila da je negativna i da će poslednje dane trudnoće provesti spokojno.

"Korona negativna! Emotivno pozitivna",  napisala je glumica, a obožavaoci su se pridružili njenoj sreći.

Marija je pre devet godina napustila Beograd i vratila se u rodno selo, gde se bavi poljoprivredom i uzgaja jagode. O privatnom životu nerado govori, pa još uvek nije otkrila identitet muškarca koji joj je zarobio srce.

"Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako", rekla je nedavno za "Blic".

Izvor: Lepa& Srećna