Voditeljka šou-programa "Nikad nije kasno" Dragana Katić za sebe kaže da ne spade u sobe čiji ljubavni život izaziva veliko interesovanje. 

"Zaista sam srećna što sam u životu više puta ‘umirala‘. Nisam se vezala za jednu osobu i decenijama pošto-poto održavala tu vezu ili brak, ‘jer tako treba‘, već sam sebi dozvolila luksuz da više puta osetim zaljubljenost. To je zaista luksuz, koliko god u periodima između bilo teško. No, bilo je divno dok je trajalo. Kad emocije prorade, niti imam niti želim da imam kočnice. Prepustim im se, pa nek traje dok traje. Nekad posle patim, nekad ne, sve zavisi kako je bilo. Takve ljubavi produžavaju život", rekla je svojevremeno za "Hello!" magazin voditeljka, čija je velika ljubav bio i pevač grupe "Divlji kesten", veoma popularne devedesetih godina, Igor Starović.

U emisiji "Grand magazin" prisetio se njihove veze i istakao da, uprkos tome što je od tada prošlo 20 godina, on o njoj ima samo najlepše reči:

 "To je bilo zaista davno, jedva se i sećam ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama je bila pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja", prisetio se Igor i istakao da su tada oboje mnogo radili i nisu imali vremena da se posvete jedno drugom.

igor starovic
Youtube/Printscreen/Grand Magazin Tv Grand 

"Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke onda su tu nastupi ali bez obzira na to stvarno imam najlepša sećanja na nju", iskren je bio pevač i dodao da su okolnosti bile takve da nisu mogli da opstanu u emotivnoj vezi.

Izvor: Lepa&Srećna