Nataša Rodić je objavila detalj sa romantične večere na kojem se vidi da je i treća sestra Rodić konačno u srećnoj vezi.

Da podsetimo, Bojana i Bogdana su već udate za sinove poznatih pevačica, a već neko vreme se šuška kako je i najstarija, zgodna "mis Rodić" meta sličnog udvaranja. Ona je, kažu, osvojila srce mladog Jovana Pejića, sina Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje.

Još letos se, posle žurki povodom rođenja naslednika Goce Božinovske, proneo glas da između Nataše (30) i Jovana (21) lete romantične varnice, a sada je nova slika podgrejala razne priče. Na Natašinoj novoj slici na Instagramu vidi se kako sa momkom nazdravlja, a zatim i kako se drže za ruke.

Kako to obično biva, jedan detalj raspalio je maštu mnogih, a ovde je reč o ručnom satu. Naime, mnogi misle da je model na ruci Natašinog momka  upravo onaj koji nosi i Jovan Pejić.

Da li su u pravu? Proverite i vi u galeriji slika! 

Instagram / miss.rodic Rado eksperimentiše sa kosom, ali boja je uvek ista - njena, prirodna smeđa.

Inače, roditelji mladog Jovana imaju, izgleda različite stavove o potencijalnoj vezi sa Natašom. Dok je otac rekao da navija "za svaku ljubav, ko god da se voli" i da je Nataša dobrodošla u njihov dom, mama Zlata smatra da je devet godina razlike ipak velika, priča se u estradnim krugovima.

Izvor: Lepa&Srećna