Adel je, izgleda, najzad pronašla svoj novi dom u Americi!

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: očaravajuća vila Amal i Džordža Klunija u Velikoj Britaniji (FOTO)

Obavešteni tvrde da je potraga za odgovarajućom nekretninom trajala duže od pola godine, a u aprilu 2016. godine slavna britanska pevačica Adel najzad je pronašla nešto što joj se dopada i to na Beverli Hilsu.

Reč je relativno skromnoj kvadraturi za američke uslove - kuća ima "svega" 660 kvadrata, ali je u njih smešteno četiri spavaće sobe, šest kupatila, kuhinja i veliki dnevni boravak. 

Međutim, ceo posed izgleda kao mala porodična oaza, sa zelenim površinama namenjenim deci, kao i bazenom idealnim za odmor i relaksaciju. Tu je i letnjikovac predviđen za druženje, koktele i žurke. Posebnu draž ovog dvorišta čini kućica na drvetu koja je, pogađate, predviđena za njenog sina.

Enterijer je funkcionalan i moderan, a atmosfera mirna i opuštajuća... za ovu luksuznu kuću u strogo čuvanom naselju u okrugu Los Anđelesa, Adel je uspela i da postigne dobru pogodbu - umesto skoro 10 miliona dolara, njeni agenti su spustili cenu za 500 hiljada.

U najbližem komšiluku žive slavne holivudske glumice Mila Kunis, Kameron Dijaz i Dženifer Lorens.

Ova predivna kuća popularne pevačice Adel ima četiri spavaće sobe, šest kupatila, kuhinju i veliki dnevni boravak. Kombinacija klasičnog nameštaja sa modernim detaljima najjednostavnije objašnjava unutrašnjost. 

FOTOGRAFIJE KUĆE SNOVA PEVAČICE ADEL POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI! 

Tekst: Marija Mićanović 

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Mala porodična oaza, sa bazenom i letnjikovcem ali i prelepim enterijerom u kući vrednoj 9,5 miliona evra biće američka baza za pevačicu Adel koju očekuju velike poslovne obaveze!