Sloboda Mićalović nedavno je obolela od virusa korona, zbog čega je bila prinuđena da napravi poslovnu pauzu. Kada se oporavila, vratila se profesionalnim obavezama ali je došlo do jedne promene. Naime, popularna glumica više se neće pojavljivati u predstavi "Čikago", čiji je sastavni deo bila dugih 15 godina.

To što je, kako je rekla, "cipele prepustila nekoj mlađoj koleginici", mnoge je navelo da se zapitaju da li se Sloboda dobro oseća, a ona je razrešila dilemu.

"Hvala svima koji brinu kako sam i da li sam ozdravila. Jesam, dobro sam",  poručila je glumica putem Instagram storija.

Inače, glumica je nedavno istakla da ne razmišlja o preseljenju iz Srbije, iako je do sada imala prilike do se ostvari u nekoliko stranih filmskih ostvarenja.

"Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi za sada nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala bilo je božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve to uklopim", rekla je Sloboda koja sa kolegom Vojinom Ćetkovićem ima ćerke Milu i Veru.

Izvor: Lepa&Srećna