Aleksandar Sofronijević Sofra i Sanja Ćulibrk su neko vreme krili svoju vezu, dok se nisu uverili da je ova ljubav zaista spremna da izdrži sva iskušenja.

O tome kako su se upoznali, govorili su i danas u emisiji Zvezde Granda Specijal. Prema rečima poznatog muzičara, sve je bilo "kako dolikuje" - bioskop, kokice i uživanje u filmu. Pokazalo se danas da on izuzetno dobro pamti to veče.

"Bio je 1. oktobar, a i rođendan moje majke pa i Sveti Luka, veliki praznik", ispričao je Sofra, a Sanja je samo klimala glavom i povlađivala mu. "Uskoro ćemo proslaviti godišnjicu", rekao je, a imao je odgovor čak na pitanje voditelja - u koliko sati! "Negde malo posle 23 časa", odgovorio je uz smeh.

Prema Sanjinim rečima, oni se zapravo poznaju već sedam godina, s obzirom na to to da oboje nastupaju u Grandovim emisijama. Takođe, kako kažu, simpatije su među njima oduvek postojale. Ipak, pre godinu dana su konačno planule prave varnice.

"Treperilo je to odavno", poverio se popularni harmonikaš. "A naročito je treperilo kad dođem u Grand Magazin pa vidim kako je lepa, kako je doterana i koliko je pripremljena za svoj posao. Ja zaista izuzetno cenim profesionalce", kaže Sofra.

Razgovor dvoje zaljubljenih sa voditeljem vodio se najviše upravo o njihovoj ljubavi, mada su neka pažljivo i iskusno izbegli. Ipak, Aleksandar nije ustuknuo pred predlogom voditelja da svoju dragu poljubi. Sanja se malo zbunila, ali Sofra je bio odlučan i tako je nastala i ova slika o kojoj danas svi pričaju!

Izvor: Lepa&Srećna