Otkako su Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević javnosti obelodanili svoju ljubav, ne prestaju da privlače pažnju. Srećni i zaljubljeni nisu tome pridavali značaj čak i kada im nisu prognozirali svetu budućnost zbog velike razlike u godinama.

Spekulisalo se i da kreatorka svog supruga izdržava, a ona je jednom prilikom istakla da je sav novac njihov zajednički i da ništa ne dele na "moje i tvoje".

"Moj muž u narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, a ja primam deset puta više. Uopste nije važno ko koliko ima, da li on ima više ili ja. Mi to zajedno imamo. A moj muž kad sutra bude napravio veliku karijeru, a hoće sto posto, sigurno me neće ostaviti. Ja to znam i osećam",  kazala je Verica svojevremeno u emisiji "Magazin IN" ,a sada je Veljko rešio da objasni dilemu i otkrije koja je zapravo njegova profesija.

"Pa, vidi da ti kažem... Muzika govori tamo gde prestaju reči. Ona daje dušu i oživljava materiju, mislima daje krila, a telu nemir. Ja je pakujem u note koje samo odabrani znaju da pročitaju, eto time se otprilike bavim", napisao je Kuzmančević.

 Izvor: Lepa&Srećna