Glumac Andrija Milošević i njegova izabranica Aleksandra Tomić postaju roditelji. Glumica je sada u petom mesecu trudnoće, a kada su saznali vest neizmerno su se bili obradovali, piše "Blic".

Andrija nikada nije skrivao koliko je srećan pored Aleksandre istakavši da je najveća sreća u životu pronaći srodnu dušu. Kada je glumac govorio o planovima za budućnost istakao je da se očinstvo nalazi na njegovoj listi prioriteta.

 "Naravno. Nisam lud da ne budem otac", rekao je Andrija nedavno za "Blic" i već tada otkrio da zna kakav će otac biti i kako će se u vaspitanju deteta postaviti:

"Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi. Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu", rekao je Andrija.

Izvor: Lepa&Srećna