Da li sumnjate da vas je partner prevario? Evo kako da budete sigurni da ste žrtva preljube, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO NAJBEZBOLNIJE IZDRŽATI RAZVOD: Iskrene ispovesti slomljenih žena kao vodič kroz život posle braka!

Žene i muškarci koji sumnjiče partnera za prevaru uglavnom traže poruke u telefonu ili pitaju direktno partnera o preljubi, a on će naravno sve negirati. Međutim, stručnjaci ističu da postoji vrlo lak način da ga razotkrijete.

Ako partner već neko vreme konstantno priča o novoj osobi u društvu ili na poslu - šta kaže, kako izgleda, šta radi - zapitaćete se, je li to novi flert? Ipak, tolike priče ne znače prevaru. Razlog za brigu imate ako vaš partner naglo zaćuti! Ako do juče omiljena tema odjednom nestane s dnevnog reda, imate problem. Iznenadno ćutanje odraz je krivice i straha da ne bude otkriven.

Izvor: Lepa & srećna

Da li se poznajemo iz prethodnog života: 3 znaka da ste neku dušu već jednom upoznali

Ideja da se naše duše reinkarniraju poznata je već duže od 3000 godina.

Verovanja starih plemena kažu da se duše ne zadovoljavaju sa 70 ili 80 godina koliko uglavnom provedu na ovom svetu, nego se stalno vraćaju kako bi preživljavala nova iskustva.

1. Odmah ste osetili povezanost ili odbačenost od strane te osobe.

Kada razmišljamo o osobama koje smo poznavali u prošlom životu, uglavnom nas misli vode do naše porodice, prijatelja ili ljubavnih partnera. Uglavnom kada upoznate nekog sa kim ste imali neku vezu i u prošlom životu, osećate određenu dozu povezanosti sa njima. Međutim šta se dešava kada sretnemo osobu koja nam se u prošlom životu uopšte nije dopadala? Prema njima ćemo gajiti negativne emocije, može se čak desiti i da istog trenutka osetimo odbačenost sa njihove strane. U oba slučaja, ovo je znak da se vaše duše znaju od ranije, piše Lovesensa.

2. Čini vam se da gajite telepatsku povezanost sa drugom osobom.

Ovo ne znači da morate znati da koristite telepatske veštine i da jedni drugima umete slati mentalne poruke. Ipak, verovatno vam se desilo da u jednom trenutku pominjete tu osobu, a u sledećem vam upravo ona šalje poruku. Takođe, nekada možete tačno znati šta osoba sa kojom imate tako duboku konekciju želi da kaže i pre nego što to izgovori. Vrlo je teško objasniti ovakve veze, ali ih je još teže prekinuti.

3. Vidite to u njihovim očima.

Da li ste se ikada zagledali u nečije oči i ostali zapanjeni? Da li vam se učinilo kao da ste u te iste oči gledali već dosta puta? Ako vam nečije oči izgledaju poznato, moguće je da je zbog toga što ste h već videli u prošlom životu. Mnogi tvrde da jedino oči ostaju iste kroz sve živote, omogućavajući nam da prepoznamo svoje duhovne prijatelje iz prethodnih života.

Priredila: Violeta Vasiljević