Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške nedavno su proslavili 11 godina braka, a njihova ljubav traje skoro 25 godina.

Iako retko govore o svojoj ljubavi, delima se trude da pokažu koliko znače jedno drugom.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA KARLEUŠA DRASTIČNO SMRŠALA - POGLEDAJTE KAKO SAD IZGLEDA: srpska pevačica otkrila svoju tajnu za brzo topljenje kilograma (FOTO)

"Verujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i ono što je najvažnije - ne živimo estradnim životom. Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi", rekla je Viki. 

Kliiknite OVDE da pročitate kakve je probleme Viki Miljković imala u braku!

PageBreak

Njihova ljubav je mnogo puta naišla na prepreke, pogotovu na početku veze kada su roditelji želeli da ih rastave. 

PROČITAJTE JOŠ: MARIJA ŠERIFOVIĆ KONAČNO PRIZNALA: evo s kim bi volela da snimi duet!

"Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica", iskreno je ispričala Viki.

Izvor: Story/Kurir