Nema veće časti od poziva da budete kum na venčanju. To je neraskidiva veza koja vas po pravilu drži celog života u kontaktu, pa zato ne čudi što su se oni koji su odabrani za ovu važnu ulogu u velikom uzbuđenju pred venčanje - nešto manje nego mladenci. Kume znaju da moraju da poštuju neka pravila od kojih je najvažnije da je bela haljina strogo zabranjena i rezevisana samo za onu koju se udaje.

Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se prošle nedelje na intimnoj ceremoniji,a pevačici je kuma na venčanju bila njena koleginica Andreana Čekić. Ona je ispoštovala dres code pa se pojavila u srebno-crnoj haljini sa šljokicama, ali zbog frizure koju je imala o njoj ne prestaje da se govori.

Naime, popularna pevačica je za ovaj donela ponela strogu punđu,a kako je poznato da ima dugu i bujnu kosu mnogima se učinila suviše velika u odnosu na njenu glavu.

"Punđa ti je veća od glave", jedan je od komentara na društvenim mrežama, dok su u većini ipak oni koji smatraju da je Adreana izgledala prelepo.

 Izvor: Lepa&Srećna