Pevač Bojan Marović sa najvećim životnim gubitkom suočio se kada je imao samo 16 godina. Njegov otac, za koga je bio jako vezan preminuo je, a Bojan je tada postao stub porodice. Ova tragedija dala mu je motiv da bude jači i da se bori kroz život.

"Sa samo 16 godina sam ostao bez oca koji je bio veliki bokser, reprezentativac Jugoslavije. Sa njim sam obišao celu tadašnju zemlju i naučio da u životu budem "fajter". Život udara stalno, ali na tebi je da ostaneš na nogama i držiš gard visoko, da ne daš na sebe. Kad ti je najlepše moraš da budeš pripremljen na takve stvari", rekao je Marović i istakao da bol godinama nije manji.

 "Upravo ta situacja me je naučila da moram da sačuvam porodicu. Da je porodica jedino mesto koje će te čekati nakon svih turneja, koncerata, novca - ti ćeš morati da se vratiš tamo. I tamo će da te dočeka ona topla supa koju si jeo kao klinac, isti onaj krevet u kome si spavao svih tih godina... Tamo će da te dočeka majka koju ne zanima ko si ti, jer ona zna ko si. Neke stvari me neopisivo bole i dan danas, kaže Bojan za "Alo", kojeg je nedavno pogodila vest o smrti kume Marine Tucaković.

"Sad, od skoro, mi fali i moja kuma koja je pisala moju prvu pesmu "Više te nema" i... To je život. To su stvari koje se ne mogu nadoknaditi", rekao je pevač.