Lepa i talentovana glumica Sloboda  Mićalović neretko svojim fotografijama na Instagramu izazove ogromnu pažnju javnosti. Ovog puta odlučila je da se poigra filterima sa ove društvene mreže i pokaže da je u potpunosti spremna da parira svetskim zvezdama koje su se našle na naslovnoj strani jednog od najprestižnijih modnih magazina.

Naime, Boba je objavila sliku sa priprema za snimanje, ali u malo drugačijem stilu - odabrala je Instagram filter naslovnu stranu magazina Vog

Suvišno je pričati o stilu, stavu i lepoti naše glumice koja bi zaista mogla da se nađe u pravom magazinu Vog, ali zato njeni pratioci, među kojima su se našle i mnoge poznate ličnosti, nisu odoleli, pa su je zasuli komplimentima.

Voditeljka Vesna Dedić je poručila: "Divna", a ni pevačica Milica Pavlović nije ostala imuna pa je napisala: "Koliko slika gori!". Bilo je i komentara koji su Bobu upoređivali sa svetskim lepoticama poput Sofije Loren i Monike Beluči, ali u jednom su se složili - lepota naše glumice je vanvremenska.

Slika je preko noći dobila skoro 20.000 lajkova!

Izvor: Lepa&Srećna