Nataša Bekvalac je poznata kao velika ljubiteljka životinja i ima dva psa, a od nedavno je spasla sa ulice još jednog "mališana". 

Ipak, kao što svaki vlasnik pasa zna, sa njima nije uvek lako izaći na kraj a naročito nije lako očuvati red u kući. Nale se redovno šali na svoj račun, pa je tako i sada podelila par snimaka svojih ljubimaca ali i komentara o tome koliko joj "zagorčavaju" život.

"Nemam tepihe, nemam zavese, nemam trpezariju, pojedena je... I garnitura je pojedena, živim kao čergarka... To je sve što imam da kažem u vezi svog života", dopisala je uz prvi snimak.

Psi Nataše Bekvalac
Instagram / bekvalceva 

Međutim, za pse je obezbeđen vrlo udoban smeštaj pa je i najnovije ljubimče dobilo svoje jastuče. Jedino što još ne ume sasvim da se snalazi, što Nataša opet pripisuje sebi jer ga tek vaspitava. Zato je uz nežne pokušaje da psa pošalje "na mesto" dopisala, samoironično: "Ja sam autoritet".

Pas Nataše Bekvalac
Instagram / bekvalceva 

 Najveće iznenađenje goste dočekuje na samim ulaznim vratima, jer je pevačica izbegla da na njima napiše prezime.

"Bilo mi je baš bez veze da pišem četiri različita prezimena, pa sam stavila ovako", otkriva Nataša a na ulaznim vratima piše samo jedna reč - ljubav!"

Nataša Bekvalac ulazna vrata
Instagram / bekvalceva 

Izvor: Lepa&Srećna