Marijana Mićić i i Miloš Marjanović već osam godina su u skladnoj ljubavnoj vezi koja će uskoro dobiti najbolji mogući epilog. Voditeljka je, prema pisanju domaćih medija, u osmom mesecu trudnoće, a kako svoj privatni život nema običaj da komentariše, ovu vest nije niti demantovala niti potvrdila. Ipak, ljudi iz njenog bliskog okruženja tvrde da je majčinstvo ostvaranje svih njenih želja.

"Marijana i Miloš su presrećni što će se ostvariti kao roditelji, dugo su to priželjkivali i nadali se. Ona obožava decu i godinama je žarko želela da se ostvari kao majka, međutim, neko vreme im to nije polazilo za rukom. Kad su saznali da je trudna oboje su bili oduševljeni, ne zna se ko se više obradovao", rekao je izvor za "Blic" i dodao da je Miloš žarko želeo da dobije ćerku.

Fotografije kojim je Marijana obeležila 8. godišnjice njihove veze pogledajte u galeriji:

Instagram/Marijana Mićić Marijana Mićić i i Miloš Marjanović čekaju bebu

"Glumica trudnoću dobro podnosi, redovno ide na kontrole i viđa se sa odabranim krugom ljudi. Tako je bila sigurna da se neće zaraziti, a i da se za njenu trudnoću neće saznati do pred sam kraj, kako se i jeste desilo. Saznali su da je devojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao ćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista",  okriva izvor.

Izvor: Lepa&Srećna