Marina Tucaković se već dugo bori sa karcinomom, a sad je u toliko lošem stanju da je njen sin Milan Laća Radulović zatražio hitne savete na Tviteru.

On je objavio sledeću poruku:

Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša ASAP. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam

Nešto kasnije je pratiocima poručio da je uspeo da dođe do tehničara koji to radi, a na poziv iz Kurira se na Marinin telefon danas javio njen suprug, koji je u jednom dahu izustio: "Marina ne može da priča, ne oseća se dobro, nije dobro. Čujemo se drugi put."

Nakon toga se oglasio i njen sin Laća: "Trenutno nisam u situaciji da pričam, molim vas razumite me, razumite nas, nije nam lako. Kad budem u stanju da pričam, zvaću vas... Imajte samo dobre misli".

Marina je dosad uvek uspevala da se izbori sa teškim fazama bolesti, pa se svi nadaju da će tako biti i ovog puta. Milanu pratioci šalju savete i poruke podrške. Marini Tucaković je otkriven rak dojke 2018. godine.

Izvor: Lepa&Srećna