Otkako joj je 2018. godine dijagnostikovan kancer dojke, Marina Tucaković se retko pojavljivala u javnosti. Borba s bolešću jeste je iscrpela, a sada je otkrila da joj je pauza koju je provela kod kuće i prijala, uprkos svemu, prijala.

"Pišem, ali manje otkako sam se razbolela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poludodmor i odgovara",rekla je takozvana "majka estrade" i otkrila da joj je najveći oslonac suprug.

"Da sam dobro - nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko", rekla je Marina za emisiju "Premijera" a sada se oglasila i na Instagramu.

"Ponekad malo umreš , pa nastaviš kao da nije bilo ništa", napisala je hitmejkerka, a mnogi su ove njene reči protumačili kao znak da nema nameru da se preda u ovoj najvažnijoj životnoj borbi.

 Izvor: Lepa&Srećna