Borba Marine Tucaković sa karcinomom traje već četiri godine, a javnost je bila izuzetno potresena kad je objavljena slika na kojoj izgleda veoma loše

Svaka njena objava na Instagramu se pažljivo prati, jer popularna autorka mnogih pesama uživa popularnost u čitavom regionu. Uz njene stihove su mnoge zvezde postale mega-zvezde, a kad je obolela od raka dojke, mnoge žene su se poistovetile sa njom zbog svoje bolesti.

Sada je Marina objavila fotografiju koja objedinjuje i prošlost i sadašnjost na dirljiv način - na njoj su detalji sa stočića u  njenom domu, a među njima uramljena slika iz mladosti  - uz njegog supruga Aleksandra Radulovića Futu, u nežnom zagrljaju je i ona sa ružom koja je "upala" u kadar. Tu je i crvena sveća ali i tužan podsetnik zdravstvenog stanja pesnikinje - laboratorijski izveštaj.

"Bilo je to vreme ruža", napisao je Željko Samardžić u komentaru ove slike,  a mnogi Marini poručuju kako su Futa i ona izgledali divno. "Lepa bila - lepa ostala", dodala je jedna od brojnih obožavateljki koje uživaju u njenim pesmama. 

Izvor: Lepa&Srećna