Otkako joj je 2018. godine dijagnostikovan kancer dojke, Marina Tucaković se povukla iz javnosti. Sa bolešću se bori hrabro, a kako je sama izjavila, pored jake volje i odlučnosti da pobedi kancer, iscrpela se.

"Stanje stalno varira. Nekad mi je dobro, nekad loše, odlazim stalno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim", ispričala je svojevremeno za "Blic".

 Takozvana "majka estrade" u oporavku ima veliku podršku prijatelja, a pre svega porodice, supruga Aleksandra Radulovića Fute i sina Milana Laće, koji često na društvenim mrežama objavljuje majčine fotografije. To je učinio i sada uz komentar: "Nazdravlje, majko". Marina je pozirala stilizovana i očigledno je da izgleda svežije što su primetili i brojni pevači: Dara Bubamara, Saša Vidić, Željko Samardžić i mnogi drugi iz sveta poznatih, poslavši poruke podrške Marini.

Marina je u martu ove godine iskreno za "Svet" pričala svom zdravstvenom stanju i potvrdila da se dobro oseća.

"U poslednje vreme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam svašta uzimala do sada. Nešto mi je pomagalo, nešto nije. Verujem da svaki organizam drugačije reaguje na lekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izlečenjima, a ja nažalost nisam nešto preterano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale", rekla je Tucakovićeva.

 Izvor: Lepa&Srećna