Žena sa stilom nikad ne mora da prati modu, ali uvek ostaje verna sebi i svojoj estetici.

Baš takvu, bezvremensku formulu lepog odevanja koristi i Mirjana Karanović što dokazuje i novim slikama iz Venecije. Na 78. filmskom festivalu ona je predstavila film "Majka Mara", u kojem glumi glavnu ulogu a potpisuje se i kao rediteljka i ko-scenarista.

Ona je oduševila svoje obožavaoce, a naročito žene, super izdanjem u ležernoj i ženstvenoj sivoj haljini uklopljenoj sa belim patikama i kratkom belom košuljom koju nosi umesto blejzera.

Premda je poznato da Mira ima perfektnu figuru za koju duguje najviše sama sebi i svojim upornim treninzima, nije podlegla iskušenju koje zavede mnoge žene - da pošto-poto izgledaju mladalački. Takve se utežu u neudobne korsete, penju na vrtoglave štikle a svoju nelagodu kriju izveštačenim osmesima. Ništa gore nego kad žena "promaši" svoj broj u prodavnici odeće ili obuče neku modnu kombinaciju koju joj nametnu stilisti.

Umesto da se trudi da izgleda mladalački, žena u zrelom dobu treba da se oblači moderno, staro je pravilo onih koji cene pravu individualnost, originalnost i ženstvenost.

"Super stil, linija, dajete motivaciju i snagu ženama da uvek idu napred", napisala joj je jedna obožavateljka. Koliko i sama Mirjana Karanović u tome uživa jasno pokazuje njen osmeh

Izvor: Lepa&Srećna