Videli smo je glamuroznu, doteranu, plavušu koja zavodi u večernjoj haljini holivudskog šika! Videli smo je umornu, znojavu, posle teretane, umornu, ali zadovoljnu, sa slepljenom kosom uz lice bez šminke. Mirjana Karanović, žena koja pleni u svim izdanjima!

I dok nam se dopadala i u jednoj i u drugoj verziji, jer nas je toliko uverljivo podsećala na sve što u životu treba da budemo i možemo da budemo, ipak je možda najlepša na svojoj prvoj jutarnjoj slici koju je krajem novembra 2020. godine podelila sa obožavaocima.

Uz kratak komentar "jedna jutarnja", dama neponovljivog talenta i nesalomljive ženstvenosti, osvojila je ponovo sva srca, jer i ovako neočešljana i bez šminke sija iskrenim osmehom srećne žene. Ona koja je vratila svoje telo sebi upornim radom u teretani, koja brine o zdravlju, a u karijeri nastavlja punim tempom i propituje svoje nove umetničke prostore, koja se ne ustručava da u tok-šou programima kaže najintimnije stvari o svojim osećanjima, stoji pred vama ogoljenog lica i čarobnog osmeha i kao da poručuje: Život je lep!

I vi ste lepi u njemu, gospođo Mirjana! I hvala vam na svemu što nam pokazujete!

Izvor: Lepa&Srećna